By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. Read our privacy policy

Национален советник за застапување

Skopje

 • Organization: SOS Children’s Villages International
 • Location: Skopje
 • Grade: Level not specified - Level not specified
 • Occupational Groups:
 • Closing Date: Closed

 

🌟 Придружете се на нашиот тим како Национален советник за застапување! 🌟

 

СОС Детско село Северна Македонија бара посветен поединец кој ќе ја исполни улогата на Национален советник за застапување.

 

📍 Локација: ул. Ристо Шишков бр.31, Центар, Скопје

 

📝 Клучни обврски:

 • Развој на програми: Застапување на детските права, стратешко планирање, развој на кампањи итн
 • Развој на човечки ресурси: Идентификува и одговара на потребите за градење капацитети во организацијата во однос на правата на децата и застапувањето.
 • Истражување и управување со знаење: Се информира за националните/меѓународните трендови во политиките за заштита на децата и придонесува во истражувачки проекти.
 • Градење партнерства: Воспоставува и одржува партнерства за ефективно претставување и соработка.
 • Известување: Подготвува и поднесува редовни извештаи за активностите за застапување и развојот на програмата.
 • Посветеност на политиките за безбедност и заштита на децата, законот за заштита на лични податоци и прописите за здравје и безбедност

 

 

🔍 Што е потребно?

 • Високо образование во општествени или хуманистички науки (на пример, социјална работа, психологија, педагогија)
 • Силни комуникациски и аналитички вештини
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Солидно познавање на англиски јазик (пишување и говорење)
 • Познавање на компјутерски вештини
 • Возачка дозвола Б категорија

 

🚀 Што нудиме?

 • Конкурентна плата
 • Можности за професионален развој
 • Работно време 8:00 – 16:00 или 9:00 – 17:00 часот
 • 1 ден во неделата работа од дома

 

Ако сте подготвени да направите разлика и да се залагате за правата на децата, аплицирајте веднаш!

Крајниот рок за апликации е до 29.02.2024.

Придружете ни се во нашата мисија да обезбедиме љубов, грижа и заштита на децата на кои им е потребна!

This vacancy is now closed.
However, we have found similar vacancies for you: