By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. Read our privacy policy

Лице за пресметка на плата / Финансиски асистент

Skopje

 • Organization: SOS Children’s Villages International
 • Location: Skopje
 • Grade: Level not specified - Level not specified
 • Occupational Groups:
 • Closing Date: Closed

 

🌟 Можност за вработување: Лице за подготовка на плата / Финансиски асистент

Придружете се на нашиот тим во СОС Детско село Македонија и направете разлика во животот на децата на кои им е потребна! Бараме динамична личност на позиција Лице за подготовка на плата / Финансиски асистент.

 

📍 Локација: СОС Детско село Македонија, Национална канцеларија Скопје

 

📝 Главни задачи:

 • Подготовка на плата: Обезбедува точни пресметки на платите во согласност со законските прописи и внатрешните процедури.
 • Буџетирање: Помага при подготовката на буџетот за програми и проекти, обезбедувајќи навремен и точен внес на податоци.
 • Финансиско известување: Подготовка на финансиски извештаи и објаснувања за буџетските отстапувања.
 • Банкарско работење: Координирање на банкарските активности и извршување на налози за плаќање во согласност со организациските политики.
 • Усогласеност: Да ги почитува политиките за заштита на децата, законите за заштита на лични податоци и прописите за здравје и безбедност.

🔍 Квалификации:

 • Искуство во финансии, сметководствено работење и пресметка на плати
 • Познавање на финансиски софтвер и MS Office
 • Англиски јазик
 • Силно внимание на деталите, аналитички и организациски вештини
 • Способност за ефективно работење во тимска средина

 

Што нудиме:

 • Конкурентна плата
 • Можности за професионален развој и обука
 • Работно време: флексибилно од 8-9 часот до 16-17 часот
 • 1 ден во неделата работа од дома
 • Исполнетост од работа што придонесува за благосостојбата на децата

 

Доколку се пронаоѓате во оваа работа, аплицирајте најдоцна до 29.02.2024 за да се придружите на нашиот посветен тим!

Помогнете ни да ја продолжиме нашата мисија за обезбедување љубов, грижа и поддршка на децата на кои им е потребна.

This vacancy is now closed.
However, we have found similar vacancies for you: