By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. Read our privacy policy

Job vacancies at Greenpeace Nordic

Greenpeace existerar för att vår sköra planet förtjänar en röst. Den behöver lösningar. Den behöver förändring. Den behöver handling.

Vissa människor  tittar på en skog, men ser bara timmer. Men det finns även miljontals människor och djur som ser ett hem, ett arv och en framtid. Världen över går människor samman för att skydda vår natur och våra samhällen.Vi på Greenpeace ser alltid till att hålla myndigheter och företag ansvariga för sina handlingar. Oavsett om det är på gatorna eller i en röstlåda, kommer vår styrka när människor arbetar tillsammans.

Vår vision

Optimism är en form av mod. Modiga handlingar och #PeoplePower kan skapa en ljusare morgondag. I detta syfte fostrar vi mod, vi bemästrar modet, delar berättelser om modiga handlingar som våra supporters och allierade utfört och bjuder in människor bortom deras komfortzoner till att vara modiga tillsammans med oss. Att agera kan börja hos dig individuellt i din vardag, men vi är övertygade om de stora förändringarna kommer när vi är flera som går samman för att kämpa för en bättre värld. En grön och fredlig framtid är vår strävan. Vi tror inte bara att en bättre värld är inom räckhåll, utan att den byggs redan idag. Av oss. Tillsammans. Läs mer om vårt arbete här: