By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. Read our privacy policy

Job vacancies at Nordiska rådet och Nordiska ministerrådet

En internationell karriär i Köpenhamn

 

 


Nordiska rådet och Nordiska ministerrådet ligger i Köpenhamn. Här arbetar 130 medarbetare från alla nordiska länder för att göra politiska visioner till verklighet för 25 miljoner invånare i en av världens starkaste och mest framgångsrika regioner. Vi söker ambitiösa medarbetare som vill vara med att forma Nordens framtid.

Som medarbetare på Nordiska rådet och Nordiska ministerrådet får du möjlighet att skapa en internationell karriär med bas i Köpenhamn. Du får en vardag på som sträcker sig över fjäll, gejsrar, värdshav, konferensrum och parlament. Oavsett din roll, så är det ditt mål att stärka ett av världens starkaste regionala samarbeten.

På Nordiska ministerrådet och Nordiska rådet ligger vi i framkant när det gäller att ta väl hand om våra medarbetare. På vårt huvudkontor i Nordens hus kan du både inleda din karriär och fortsätta den. Kulturen på vår arbetsplats kännetecknas av öppna, omtänksamma och tillmötesgående kolleger – och vårt omlokaliseringspaket gör det enkelt för dig att få en bra start i den danska huvudstaden.

Läs mer om Nordiska ministerrådets fördelaktiga anställningsvillkor här.

Vi erbjuder dessutom tjänster på våra 12 samnordiska institutioner.